Σύλληψη άνδρα στα Λιόσια που απειλούσε τη σύζυγό του με καραμπίνα

Σύλληψη άνδρα στα Λιόσια που απειλούσε τη σύζυγό του με καραμπίνα

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, στα Λιόσια, συνελήφθη ένας άνδρας μετά από ώρες έντονης κινητοποίησης της Αστυνομίας. Ο άνδρας είχε ταμπουρωθεί μέσα στο σπίτι του, όπου βρισκόταν με τη σύζυγό του, και απειλούσε την ίδια με καραμπίνα. Το περιστατικό ξέσπασε όταν γείτονες άκουσαν φωνές και αντιλήφθηκαν ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε. Ενημερώθηκαν αμέσως οι Αρχές, οι οποίες και ανταποκρίθηκαν τάχιστα. Κατά την άφιξή τους στο σημείο, διαπίστωσαν ότι ο άνδρας αρνούνταν να παραδοθεί, προκαλώντας έντονη ανησυχία στη γειτονιά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, το ζευγάρι είχε προηγούμενες διαφωνίες, με τον άνδρα να έχει δείξει επικίνδυνη συμπεριφορά στο παρελθόν.

Αξιοσημείωτο είναι ότι κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων, ο άνδρας απειλούσε ότι θα χρησιμοποιούσε την καραμπίνα αν προσπαθήσουν να μπουν στο διαμέρισμα οι αστυνομικοί. Με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένων διαπραγματευτών, ο άνδρας πείστηκε τελικά να παραδοθεί χωρίς να προκληθούν περαιτέρω εντάσεις ή τραυματισμοί. Η σύζυγός του βγήκε από το διαμέρισμα ασφαλής, ενώ ο άνδρας απομακρύνθηκε με χειροπέδες, υπό την επιτήρηση των αστυνομικών δυνάμεων. Οι σχετικές αρχές διεξάγουν περαιτέρω έρευνες για να διαπιστώσουν τα ακριβή κίνητρα του άνδρα και την πιθανή εμπλοκή του σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image