Νεαρός κατήγγειλε βιασμό στη Θεσσαλονίκη

Νεαρός κατήγγειλε βιασμό στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη δύο ανδρών προχώρησαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, ως μέρος της αυτόφωρης διαδικασίας, μετά από καταγγελία βιασμού από έναν νεαρό άνδρα. Οι κατηγορούμενοι, όχι μόνο διέπραξαν το έγκλημα, αλλά και ανέβασαν βίντεο με την πράξη τους στο διαδίκτυο, προκαλώντας οργή και αγανάκτηση στην κοινότητα. Η υπόθεση ξεκίνησε όταν ο νεαρός άνδρας απευθύνθηκε στις αρχές, καταγγέλλοντας τον βιασμό του. Το περιστατικό φαίνεται να είχε καταγραφεί από τους δράστες, οι οποίοι στη συνέχεια ανάρτησαν το βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα, καθιστώντας το ευρέως διαθέσιμο.

Η ανάρτηση του βίντεο εξόργισε τους πολίτες και τις αρχές, αυξάνοντας τις πιέσεις για γρήγορη και αποτελεσματική δράση. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δύο άνδρες που εμπλέκονται στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες κατηγορούνται για βιασμό και παράνομη καταγραφή και διάδοση προσωπικών δεδομένων. Η νομική διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και οι αρχές διεξάγουν περαιτέρω έρευνες για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν άλλοι εμπλεκόμενοι ή αν έχουν διαρρεύσει άλλα βίντεο. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image