Νομική διαμάχη Τσιτσιπά με τον πρώην φυσικοθεραπευτή του

Νομική διαμάχη Τσιτσιπά με τον πρώην φυσικοθεραπευτή του

Τον δρόμο της δικαιοσύνης αποφάσισε να ακολουθήσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενάντια στον πρώην φυσικοθεραπευτή του, μετά τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για την ένταση που υπήρχε ανάμεσά τους. Ο Έλληνας τενίστας δεν άφησε αναπάντητες τις καταγγελίες και προχωρά σε νομική διαμάχη, επιδιώκοντας την αποκατάσταση της φήμης του. Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο πρώην φυσικοθεραπευτής, του οποίου το όνομα παραμένει προς το παρόν άγνωστο, αποκάλυψε λεπτομέρειες για τις συνθήκες εργασίας του με τον Τσιτσιπά, περιγράφοντας την κατάσταση ως εξαιρετικά τεταμένη. Οι ισχυρισμοί του, σύμφωνα με την πλευρά του τενίστα, είναι αβάσιμοι και δημιουργούν σοβαρές επιπτώσεις για την εικόνα του.

Η σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον φυσικοθεραπευτή είχε αρχικά θεωρηθεί αρμονική, βοηθώντας τον αθλητή να αντιμετωπίσει τους τραυματισμούς και να επιτύχει υψηλές αποδόσεις στα κορτ. Ωστόσο, οι τελευταίες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως πλευρές αυτής της συνεργασίας που δεν είχαν γίνει γνωστές στο ευρύ κοινό. Ο δικηγόρος του Στέφανου Τσιτσιπά, σε γραπτή δήλωσή του, επισημαίνει ότι οι ενέργειες του πρώην φυσικοθεραπευτή είναι αδικαιολόγητες και επιδιώκεται να αποκατασταθεί το δίκαιο μέσα από τη νομική οδό.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image