Πληρωμή συντάξεων Οκτωβρίου: Οι ημερομηνίες για όλα τα ταμεία

Πληρωμή συντάξεων Οκτωβρίου: Οι ημερομηνίες για όλα τα ταμεία

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η πληρωμή των κύριων και των επικουρικών συντάξεων του e-ΕΦΚΑ για τον Οκτώβριο. Οι συντάξεις που αφορούν το δημόσιο και το ΙΚΑ θα καταβληθούν την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου. Συντάξεις του ΟΑΕΕ, του ΟΓΑ και του ΕΤΑΑ θα πληρωθούν την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, ενώ την ίδια ημέρα θα καταβληθούν και οι συντάξεις των χρηματοδοτούμενων ασφαλιστικών ταμείων, όπως το ΝΑΤ και το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ. Για το ΝΑΤ, το Μετοχικό Ταμείο Πολιτικών Υπαλλήλων (ΜΤΠΥ) και η Διοίκηση Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) οι πληρωμές θα γίνουν επίσης την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.

Η διοίκηση του OΑΕΔ ανακοίνωσε ότι η πληρωμή των συντάξεων για τον Οκτώβριο θα γίνει επίσης την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, ενώ τα χρήματα αναμένεται να πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης, η πληρωμή για τα υπόλοιπα ταμεία, συμπεριλαμβανομένων των επικουρικών, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται ότι τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων πριν από το τέλος του μήνα, εξασφαλίζοντας έτσι τη χρηματοοικονομική τους σταθερότητα.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image