Ανάγκη επανασύνδεσης ΣΥΡΙΖΑ με απογοητευμένους πολίτες, λέει ο Ζαχαριάδης

Ανάγκη επανασύνδεσης ΣΥΡΙΖΑ με απογοητευμένους πολίτες, λέει ο Ζαχαριάδης

Στις κρίσιμες εξελίξεις που διαμορφώνουν το μέλλον του κόμματος αναφέρθηκε ο Κ. Ζαχαριάδης μιλώντας στο ΕΡΤNews, στην εκπομπή «Συνδέσεις». Οι δηλώσεις του εστίασαν στην ανάγκη επανασύνδεσης του ΣΥΡΙΖΑ με τους πολίτες, ειδικά εκείνους που μπορεί να έχουν απογοητευτεί. Ο Ζαχαριάδης ανέφερε ότι το κόμμα πρέπει να αναλάβει πιο δυναμικούς ρόλους για να επανακτήσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη του κόσμου. «Βιώνουμε μια περίοδο ανασφάλειας και κοινωνικών αλλαγών», υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι είναι ζωτικής σημασίας η επικοινωνία και η επανασύνδεση με την κοινωνία να μπουν στο επίκεντρο της πολιτικής ατζέντας του ΣΥΡΙΖΑ.

Συνεχίζοντας, επισήμανε ότι η απογοήτευση από την πολιτική μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο μέσω της ενεργούς συμμετοχής και της διαρκούς ειλικρινούς επικοινωνίας με τους πολίτες. Ακόμα, ο Κ. Ζαχαριάδης τόνισε την ανάγκη για ανασυγκρότηση και ανανέωση του κόμματος, με στόχο τη δημιουργία ενός πιο συμπαγούς και αποτελεσματικού πολιτικού οργανισμού. Κλείνοντας, υποστήριξε ότι η τρέχουσα κρίση αποτελεί ευκαιρία για το ΣΥΡΙΖΑ να ανανεώσει τις αξίες και τις προτάσεις του, με κύριο στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του λαού.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image