Ληστεία στο Αιγάλεω: Πυροβόλησαν χρυσοχόο για να αρπάξουν τσάντα

Ληστεία στο Αιγάλεω: Πυροβόλησαν χρυσοχόο για να αρπάξουν τσάντα

Το πρωί της Πέμπτης, το Αιγάλεω βρέθηκε στη σκιά μιας θλιβερής είδησης. Ένας χρυσοχόος έπεσε θύμα ληστείας από δύο άγνωστους άνδρες στην οδό Λυκαβηττού, λίγο πριν τις 11. Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, τον προσέγγισαν και απαίτησαν να παραδώσει την τσάντα του. Όταν εκείνος αρνήθηκε, τον πυροβόλησαν στα πόδια, προκαλώντας του σοβαρές σωματικές βλάβες. Στη συνέχεια, οι δύο δράστες κατάφεραν να αρπάξουν την τσάντα και να διαφύγουν από το σημείο με αυτοκίνητο που τους περίμενε κοντά.

Η ακριβής λεία τους δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί, αλλά εκτιμάται ότι περιείχε κοσμήματα μεγάλης αξίας. Ο τραυματίας χρυσοχόος μεταφέρθηκε άμεσα στο κοντινότερο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Η αστυνομία διεξάγει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, εξετάζοντας τις καταθέσεις μαρτύρων και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Το περιστατικό αυτό έρχεται να προστεθεί στη σειρά των ληστειών που παρατηρούνται τα τελευταία χρόνια στην περιοχή της Αττικής, γεγονός που προκαλεί ανησυχία στους πολίτες και τους επαγγελματίες της περιοχής. Οι αρχές καλούν όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει άμεσα με την αστυνομία προκειμένου να βοηθήσει στη σύλληψη των δραστών και την αποκατάσταση της ασφάλειας στην περιοχή. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image