Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένοι οι γονείς, έγκυος η μητέρα

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Διασωληνωμένοι οι γονείς, έγκυος η μητέρα

Το ατύχημα σημειώθηκε σε ένα σημείο της Θεσσαλονίκης, γνωστό για τα σοβαρά τροχαία που έχουν συμβεί εκεί στο παρελθόν, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων. Το περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα, όταν το όχημα των δύο γονέων συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν τόσο βίαιη που οι διασώστες χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες. Οι γονείς μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και οι γιατροί αποφάσισαν να τους διασωληνώσουν.

Η μητέρα, η οποία βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, είναι υπό στενή παρακολούθηση από τη μαιευτική ομάδα, ώστε να εξασφαλιστεί η υγεία του εμβρύου. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών έδωσε εντολή για την κράτηση του οδηγού του άλλου οχήματος, ο οποίος φέρεται να ευθύνεται για το τροχαίο. Ο τόπος του ατυχήματος έχει ιστορία με επανειλημμένα περιστατικά, κάτι που δημιουργεί ανησυχία και επιφυλάξεις στην τοπική κοινωνία. Ο διευθυντής της τροχαίας Θεσσαλονίκης έκανε δηλώσεις για την ανάγκη λήψης περαιτέρω μέτρων για την αποφυγή παρόμοιων συμβάντων στο μέλλον. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image