Πυροβολισμοί στη Νέα Φιλαδέλφεια: Έρευνα για καβγά πριν το συμβάν

Πυροβολισμοί στη Νέα Φιλαδέλφεια: Έρευνα για καβγά πριν το συμβάν

Οι προσωπικές διαφορές μεταξύ του συντρόφου και του αδερφού μιας 20χρονης κοπέλας βρίσκονται στο επίκεντρο των ερευνών των αρχών, σχετικά με τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν πρόσφατα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είχε προηγηθεί έντονος καβγάς ανάμεσα στα δύο άτομα, προκαλώντας την ανησυχία της οικογένειας και των γειτόνων. Το περιστατικό συνέβη όταν ο σύντροφος της νεαρής γυναίκας βρέθηκε σε αντιπαράθεση με τον αδερφό της. Κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης, οι προσωπικές διαφορές οδήγησαν σε ακραία ένταση, με συνέπεια να υπάρξουν πυροβολισμοί.

Αν και τα κίνητρα δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως, τα αρχικά στοιχεία δείχνουν ότι οι προσωπικές διαφορές και οι προηγούμενες εντάσεις μεταξύ των δύο ανδρών πιθανότατα οδήγησαν στην έκρηξη βίας. Οι αρχές διενεργούν λεπτομερή έρευνα, ανακρίνοντας όλους τους εμπλεκόμενους για να συγκεντρώσουν στοιχεία που θα διαλεύκανουν την υπόθεση. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις μαρτυρίες των γειτόνων, οι οποίοι έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν για τα γεγονότα που προηγήθηκαν. Επιπλέον, παράλληλα με τις έρευνες, οι αρχές εξετάζουν το ιστορικό των εμπλεκόμενων ατόμων για τυχόν προηγούμενα επεισόδια ή καταγγελίες.

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image