Еπίθεση με αεροβόλο και ξυλοδαρμός 23χρονου στο Χαλάνδρι

Еπίθεση με αεροβόλο και ξυλοδαρμός 23χρονου στο Χαλάνδρι

Ο 23χρονος άνδρας βρέθηκε αιμόφυρτος σε δρόμο του Χαλανδρίου ύστερα από βίαιη επίθεση που δέχτηκε από πέντε άτομα. Το περιστατικό έλαβε χώρα όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ του θύματος και των δραστών. Οι επιτιθέμενοι δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν αεροβόλο όπλο, προκαλώντας σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και τα πόδια του νεαρού. Μόλις οι γείτονες αντιλήφθηκαν την κατάσταση, κάλεσαν άμεσα την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και εντόπισε τον 23χρονο σε άσχημη κατάσταση, ενώ οι δράστες είχαν τραπεί ήδη σε φυγή.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των πέντε ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συμπλοκή ξεκίνησε από προσωπικές διαφορές, χωρίς όμως να έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες. Το περιστατικό αυτό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία του Χαλανδρίου, καθώς εγείρει ερωτήματα για την ασφάλεια και τη δημόσια τάξη στην περιοχή. Οι αρχές καλούν οποιονδήποτε έχει πληροφορίες για το συμβάν να επικοινωνήσει μαζί τους για να βοηθήσει στην ταχύτερη επίλυση της υπόθεσης.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image