Φυτεία με 844 χασισόδεντρα στη Μάνη: Δύο συλλήψεις

Φυτεία με 844 χασισόδεντρα στη Μάνη: Δύο συλλήψεις

Μια σημαντική υπόθεση αποκάλυψε η αστυνομία στη Μάνη, όπου εντοπίστηκε μια μεγάλη φυτεία με 844 χασισόδεντρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις σε αγροτική περιοχή, όπου και συνελήφθησαν δύο Έλληνες που φέρεται να ήταν υπεύθυνοι για την καλλιέργεια. Η αξία της παραγωγής, αν είχε διακινηθεί στη μαύρη αγορά, εκτιμάται ότι θα ξεπερνούσε τα 1.800.000 ευρώ. Το γεγονός αυτό υποδηλώνει την τεράστια οικονομική διάσταση της παράνομης δραστηριότητας και τις σοβαρές συνέπειες που θα είχε στο οργανωμένο έγκλημα. Οι δύο συλληφθέντες, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ακόμα δημοσιοποιηθεί, οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα με κατηγορίες για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Οι αρχές ανησυχούν για την έκταση των παράνομων δραστηριοτήτων στην περιοχή και σκοπεύουν να εντείνουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων συμμετόχων. Η επιτυχής αυτή επιχείρηση αναδεικνύει τη σημαντική συμβολή των αστυνομικών δυνάμεων στην καταπολέμηση των ναρκωτικών και την προστασία της δημόσιας υγείας. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image