Ψηφιακό φροντιστήριο: 4.000 υποψήφιοι συνδέθηκαν την πρώτη ημέρα

Ψηφιακό φροντιστήριο: 4.000 υποψήφιοι συνδέθηκαν την πρώτη ημέρα

Η πρώτη ημέρα λειτουργίας του ψηφιακού φροντιστηρίου συγκέντρωσε τεράστια ανταπόκριση από τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς πάνω από 4.000 μαθητές συνδέθηκαν ταυτόχρονα για να παρακολουθήσουν την ενισχυτική διδασκαλία. Το εγχείρημα ξεκίνησε με τη διδασκαλία 11 πανελλαδικά εξεταζόμενων μαθημάτων, ενώ όταν ολοκληρωθεί η ανάπτυξή του, θα προσφέρονται συνολικά 45 μαθήματα μέσω σύγχρονης τηλεκπαίδευσης. Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο τη δωρεάν παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης σε όλους τους υποψηφίους, ανεξαρτήτως γεωγραφικής τοποθεσίας ή οικονομικής δυνατότητας.

Την πρώτη ημέρα λειτουργίας του ψηφιακού φροντιστηρίου τίμησε με την παρουσία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα αυτής της ψηφιακής εκπαιδευτικής υποδομής για τη νεολαία και το μέλλον της χώρας. Το εγχείρημα προωθεί τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών στην εκπαίδευση, παρέχοντας δυναμικά εργαλεία στους μαθητές για την προετοιμασία τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Με τη βοήθεια των ψηφιακών πλατφορμών, οι μαθητές μπορούν να παρακολουθούν μαθήματα σε πραγματικό χρόνο, να συμμετέχουν σε διαδραστικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες και να λαμβάνουν υποστήριξη από καταρτισμένους εκπαιδευτικούς.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image