Ένοπλη απειλή μετά από ερωτική συνεύρεση επ' αμοιβή στη Θεσσαλονίκη

Ένοπλη απειλή μετά από ερωτική συνεύρεση επ' αμοιβή στη Θεσσαλονίκη

Μετά από καταγγελία ενός 28χρονου άνδρα, οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη προχώρησαν στη σύλληψη ενός 60χρονου που τον απείλησε με όπλο μετά από ερωτική συνεύρεση επ’ αμοιβή. Σύμφωνα με το θύμα, μετά την ολοκλήρωση της συνεύρεσης, ο ηλικιωμένος άνδρας αρνήθηκε να καταβάλει το συμφωνηθέν ποσό και στη συνέχεια έβγαλε όπλο απειλώντας τον 28χρονο. Ο νεαρός άνδρας ανέφερε το περιστατικό στην Αστυνομία και υπέβαλε καταγγελία εναντίον του δράστη. Οι αστυνομικές Αρχές έδρασαν άμεσα, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 60χρονου. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για την απειλή.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η καταγγελία αυτή έρχεται σε μια περίοδο όπου η κοινωνία αντιμετωπίζει ζητήματα ασφαλείας και προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η πράξη του 60χρονου δεν περιορίστηκε μόνο στη μη καταβολή της αμοιβής, αλλά περιλάμβανε και χρήση βίας και εκφοβισμού. Το περιστατικό επιβεβαιώνει τις ανησυχίες των Αρχών για την αύξηση τέτοιων επιθέσεων και τη δημόσια ανάγκη για μεγαλύτερη προστασία των πολιτών. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image