Τουρίστρια κατήγγειλε Τούρκο για βιασμό σε ξενοδοχείο της Αθήνας

Τουρίστρια κατήγγειλε Τούρκο για βιασμό σε ξενοδοχείο της Αθήνας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, μια νεαρή τουρίστρια κατήγγειλε Τούρκο πολίτη για βιασμό που συνέβη σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας. Το περιστατικό έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες και έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία. Η τουρίστρια δήλωσε ότι ο φερόμενος δράστης την ακινητοποίησε με τη βία και προέβη σε γενετήσιες πράξεις χωρίς τη θέλησή της. Το συμβάν σημειώθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, όπου και η νεαρή γυναίκα διέμενε κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Οι αρχές έχουν προχωρήσει σε ενδελεχή έρευνα για την υπόθεση, ενώ ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνείται κάθε κατηγορία. Η αστυνομία έχει συλλέξει μαρτυρίες και εξετάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου για να αποσαφηνίσει τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος. Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, με φορείς και οργανώσεις για τα δικαιώματα των γυναικών να ζητούν άμεση δικαιοσύνη και την επιβολή των ποινών που προβλέπεται από τη νομοθεσία. Οικογενειακά και φιλικά πρόσωπα της τουρίστριας βρίσκονται στο πλευρό της και τη στηρίζουν ψυχολογικά.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image