Σοκ στις Κυκλάδες: 35χρονος βίασε 14χρονη

Σοκ στις Κυκλάδες: 35χρονος βίασε 14χρονη

Αποτροπιασμό προκαλούν τα νέα από ένα από τα νησιά των Κυκλάδων, όπου μια 14χρονη κοπέλα έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από έναν 35χρονο άνδρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η μητέρα της 14χρονης ήταν αυτή που κατήγγειλε το περιστατικό, ζητώντας την άμεση παρέμβαση των αρχών για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Το τραγικό συμβάν έρχεται να αναδείξει για ακόμα μια φορά τις τεράστιες διαστάσεις που παίρνει το φαινόμενο της σεξουαλικής κακοποίησης στην ελληνική κοινωνία.

Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες έρευνες, ενώ ο 35χρονος δράστης ενδέχεται να αντιμετωπίσει σοβαρές κατηγορίες. Πηγές από τις αστυνομικές αρχές αναφέρουν ότι έγιναν έρευνες και συλλέχθηκαν στοιχεία από το σημείο του περιστατικού, προκειμένου να υπάρξει μια πλήρης και αδιάβλητη δικαστική διαδικασία. Οι τοπικές αρχές συνεργάζονται στενά με κοινωνικούς φορείς για να παρέχουν την αναγκαία ψυχολογική υποστήριξη στη 14χρονη και την οικογένειά της. Ο βουλευτής της περιοχής, ο κ. Γιάννης Παπαγεωργίου, εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για το συμβάν και κάλεσε για αυστηρές ποινές κατά των δραστών τέτοιων εγκλημάτων.

Μαρτυρία του πατέρα:

«Την έπεισε να το σκάσει αργά το βράδυ από το σπίτι, την ώρα που εμείς κοιμόμασταν και εμείς νομίζαμε, ότι το παιδί κοιμόταν επίσης. Ο 35χρονος ερχόταν και την έπαιρνε έξω από το σπίτι μας με το αμάξι του και στη συνέχεια μετέβαιναν στο σπίτι του, που βρίσκεται περίπου 2 χλμ. από το δικό μας. Μέσα στο αυτοκίνητο την έβαζε στο πίσω κάθισμα και της έλεγε να είναι ξαπλωμένη, για να μην τη δει κανένας. Η επόμενη συνάντησή τους έγινε μετά από τρεις ημέρες, όπου και της ρίχτηκε με ανήθικες προθέσεις, λέγοντάς της να μην ανησυχεί και ότι θα την προσέχει και θα τη φροντίζει».

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image