Δύο συλλήψεις για κοκαΐνη 920 γραμμαρίων σε τροφοδοτικό ηλεκτρικού αυτοκινήτου

 Δύο συλλήψεις για κοκαΐνη 920 γραμμαρίων σε τροφοδοτικό ηλεκτρικού αυτοκινήτου

Σε τροφοδοτικό συσκευής φόρτισης μπαταρίας ηλεκτρικού οχήματος είχαν κρύψει 920 γραμμάρια κοκαΐνης δύο άτομα τα οποία και συνελήφθησαν από στελέχη της ελληνικής Αστυνομίας. Οι συλληφθέντες προσπάθησαν να περάσουν τη κοκαΐνη ως μέρος του εξοπλισμού του οχήματος, ελπίζοντας να αποφύγουν τον έλεγχο των αρχών. Η ποσότητα της κοκαΐνης κατασχέθηκε και οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν περιλαμβάνουν διακίνηση ναρκωτικών. Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής και ακολουθήθηκε από έρευνες που οδήγησαν στην ανακάλυψη της κρυψώνας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η αξία της κατασχεθείσας κοκαΐνης εκτιμάται σε πολλές χιλιάδες ευρώ στη μαύρη αγορά. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον των δικαστικών αρχών για περαιτέρω ανάκριση και απόδοση κατηγοριών. Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για να διαπιστώσουν αν οι δύο συλληφθέντες αποτελούν μέρος μεγαλύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image