Κηδεία Ντίνου Καρύδη: Πότε και πού θα γίνει

Κηδεία Ντίνου Καρύδη: Πότε και πού θα γίνει
Ο Ντίνος Καρύδης άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Κυριακής 15 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 85 ετών. Η οικογένεια, οι φίλοι και οι θαυμαστές του σπουδαίου ηθοποιού θα αποχαιρετήσουν τον αγαπημένο καλλιτέχνη την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η τελετή θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ.
 
Ο Ντίνος Καρύδης κατέχει μια σημαντική θέση στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου. Πάντα θα τον θυμόμαστε για τους αξέχαστους ρόλους του και την εξαιρετική του παρουσία. Η πορεία του ξεκίνησε τη δεκαετία του '60 και συνεχίστηκε αδιάκοπα για περισσότερες από πέντε δεκαετίες.
Η οικογένεια του Ντίνου Καρύδη έκανε γνωστό ότι αντί στεφάνων, οι φίλοι και οι συνεργάτες που θα παραβρεθούν στην κηδεία μπορούν να κάνουν δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που υποστηρίζει η οικογένεια. Με αυτόν τον τρόπο, η μνήμη του αγαπημένου ηθοποιού θα ζει μέσα από τη βοήθεια που θα προσφερθεί σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.
 
Η απώλεια του Ντίνου Καρύδη έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και στην κοινή γνώμη. Ήδη πολλές προσωπικότητες από τον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου έχουν εκφράσει τα συλλυπητήρια τους μέσω των social media και άλλων μέσων.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image