Καταγγελία δύο αδερφών κατά πλαστικού χειρουργού για αποτυχημένη λιποαναρρόφηση

Καταγγελία δύο αδερφών κατά πλαστικού χειρουργού για αποτυχημένη λιποαναρρόφηση
Αδέλφια ηλικίας 50 και 48 ετών καταγγέλλουν πασίγνωστο πλαστικό χειρουργό για αποτυχημένη λιποαναρρόφηση σε νοσοκομείο της Αθήνας. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, τα τραύματα δεν έχουν επουλωθεί πλήρως και «5 μήνες μετά τα τραύματα μυρίζουν», γεγονός που τους έχει προκαλέσει τεράστια ανησυχία και δυσφορία.
 
Η γυναίκα και ο αδερφός της αποφάσισαν να προχωρήσουν στη διαδικασία της λιποαναρρόφησης με την ελπίδα να βελτιώσουν τη σιλουέτα τους. Αντί για τα αναμενόμενα αποτελέσματα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με σοβαρά προβλήματα μετεγχειρητικά προβλήματα. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ο χειρουργός, δεν παρείχε την κατάλληλη υποστήριξη και καθοδήγηση μετά την επέμβαση.
Τα αδέλφια επέβαλαν καταγγελία κατά του χειρουργού στις αρμόδιες αρχές και προχώρησαν σε νομικές ενέργειες, διεκδικώντας αποζημίωση για τη σωματική και ψυχολογική βλάβη που υπέστησαν. Επισημαίνουν ότι ο τρόπος με τον οποίο τους αντιμετώπισαν ήταν ανεπαρκής και αμελής.
 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image