Έκρηξη power bank και ηλεκτρονικού τσιγάρου σε αεροσκάφος στο Ηράκλειο

Έκρηξη power bank και ηλεκτρονικού τσιγάρου σε αεροσκάφος στο Ηράκλειο

Τρόμο και πανικό προκάλεσε έκρηξη σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, το οποίο μετέφερε 236 επιβάτες. Η έκρηξη, που οφείλεται σε power bank και ηλεκτρονικό τσιγάρο, σημειώθηκε στον χώρο επιβατών λίγο πριν από την αναχώρηση του αεροσκάφους. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβάτες άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και είδαν καπνούς να βγαίνουν από τις αποσκευές. Οι πιλότοι αντέδρασαν άμεσα και αποφάσισαν να ανοίξουν προληπτικά τη «τσουλήθρα» του αεροπλάνου για να προχωρήσουν σε εκκένωση.

Ευτυχώς, κανείς από τους επιβάτες δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, φαίνεται το αεροσκάφος καθηλωμένο στον διάδρομο, με την τσουλήθρα σε πλήρη ανάπτυξη. Οι αρχές του αεροδρομίου έσπευσαν στο σημείο για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος, επίσης έγινε έλεγχος όλων των αποσκευών για τυχόν άλλα επικίνδυνα αντικείμενα. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image