Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Ποσειδώνος προς Πειραιά αυτήν την Πέμπτη και Παρασκευή

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Ποσειδώνος προς Πειραιά αυτήν την Πέμπτη και Παρασκευή

Με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. κάνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών στη Λεωφόρο Ποσειδώνος το διήμερο της Πέμπτης και της Παρασκευής. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα επηρεάσουν το ρεύμα προς Πειραιά, λόγω εκτελούμενων έργων συντήρησης και βελτίωσης του οδικού δικτύου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι εργασίες θα διαρκέσουν από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης έως το απόγευμα της Παρασκευής.  

Η διέλευση των οχημάτων από τα συγκεκριμένα σημεία θα γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς θα υπάρχει προσωρινή σήμανση και αλλαγές στη διαδρομή. Οι οδηγοί καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες της Τροχαίας και να αποφεύγουν την αλόγιστη κυκλοφορία στην περιοχή αυτή, ώστε να περιοριστεί η ταλαιπωρία και να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των εργασιών.  Η ΕΛ.ΑΣ. υπενθυμίζει στους πολίτες την ανάγκη για υπομονή και συμμόρφωση με τις νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε να αποφευχθούν ατυχήματα και καθυστερήσεις. Σε κάθε περίπτωση, προτείνεται η επιλογή εναλλακτικών διαδρομών όπου είναι εφικτό.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image