Η Nintendo ανακοίνωσε επίσημα την παραγωγή live-action ταινίας The Legend of Zelda

Η Nintendo ανακοίνωσε επίσημα την παραγωγή live-action ταινίας The Legend of Zelda

Η Nintendo ανακοίνωσε σήμερα την παραγωγή live-action ταινίας The Legend of Zelda. Η ταινία θα βασίζεται στην δημοφιλή σειρά βιντεοπαιχνιδιών που έχει πουλήσει περισσότερα από 130 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Η ταινία θα έχει την παραγωγή του Shigeru Miyamoto, δημιουργού της σειράς The Legend of Zelda, και του Avi Arad, βετεράνου παραγωγού ταινιών όπως τα X-Men, Spider-Man και Iron Man. Σκηνοθέτης θα είναι ο Wes Ball, γνωστός για την τριλογία Maze Runner και του επερχόμενου Kingdom of the Planet of the Apes. Η ταινία θα χρηματοδοτηθεί από τη Nintendo και τη Sony Pictures Entertainment, η οποία θα αναλάβει και τη διανομή της παγκοσμίως.

The Legend of Zelda™: Breath of the Wild for Nintendo Switch - Nintendo  Official SiteH Nintendo δήλωσε:

Παράγοντας η ίδια οπτικό περιεχόμενο για τα IP της, η Nintendo δημιουργεί νέες ευκαιρίες για να έχουν άνθρωποι παγκοσμίως πρόσβαση στον κόσμο της ψυχαγωγίας που έχει δημιουργήσει η Nintendo, με διαφορετικά μέσα εκτός από τις ειδικές κονσόλες παιχνιδιών της. Εμπλεκόμενη σε βάθος στην παραγωγή ταινιών με στόχο να χαμογελάσει ο καθένας μέσω της ψυχαγωγίας, η Nintendo θα συνεχίσει τις προσπάθειές της να παράγει μοναδική ψυχαγωγία και να την προσφέρει σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Zelda: Tears Of The Kingdom Temporarily Listed On Nintendo Website For $70  USD | Nintendo LifeΗ ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας The Legend of Zelda δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.