Στο μικροσκόπιο της εφορίας ακόμα δύο δημοφιλείς τραγουδιστές και ένα γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο

Στο μικροσκόπιο της εφορίας ακόμα δύο δημοφιλείς τραγουδιστές και ένα γνωστό τηλεοπτικό πρόσωπο

Σαν βόμβα έσκασε χθες η είδηση για την εμπλοκή του Αντώνη Ρέμου σε υπόθεση φοροδιαφυγής και ξεπλύματος μαύρου χρήματος, με αποτέλεσμα να δεσμευτεί η περιουσία του. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, όμως, η υπόθεση δεν περιορίζεται μόνο στον γνωστό τραγουδιστή. Οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές στρέφουν το ενδιαφέρον τους και σε άλλα άτομα, τα οποία ερευνώνται για τις ίδιες πράξεις.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1, ο Οικονομικός Εισαγγελέας έχει βάλει στο στόχαστρο δύο ακόμη δημοφιλείς τραγουδιστές από το χώρο του ελληνικού θεάματος, καθώς και ένα γνωστό πρόσωπο από την τηλεόραση. Προς το παρόν, τα ονόματα των υπόλοιπων εμπλεκόμενων δεν έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο, η υπόθεση φέρνει στο προσκήνιο ένα σοβαρό ζήτημα που αγγίζει τον κόσμο της showbiz.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή:

«Υπάρχει πληροφορία ότι στο στόχαστρο της συγκεκριμένης αρχής είναι και άλλα δημόσια λαμπερά πρόσωπα.

Πρόκειται για δυο πολύ γνωστούς τραγουδιστές, αντίστοιχου βεληνεκούς και ένα πολύ γνωστό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης. Οι πληροφορίες λένε, από τις ελεγκτικές Αρχές, ότι ξεκίνησε ένας έλεγχος πριν από τρεις μήνες, έχουν μπει όλα τους τα φορολογικά στοιχεία στο μικροσκόπιο και αναμένουμε να δούμε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.

Μας λένε όμως ότι είναι πολύ ηχηρά πρόσωπα, αντιλαμβάνεστε δεν μπορούμε να πούμε τα ονόματά τους και θα εκπλαγούμε».

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.