HBO | Aναβάλλει την πρεμιέρα της σειράς prequel "Welcome to Derry" για το 2025

HBO | Aναβάλλει την πρεμιέρα της σειράς prequel "Welcome to Derry" για το 2025

Το HBO ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι η σειρά prequel "Welcome to Derry", η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα το Halloween του 2024, θα καθυστερήσει και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2025. Ο CEO του HBO, Casey Bloys, επιβεβαίωσε την είδηση σε συνέντευξη Τύπου. "Είχαμε προγραμματίσει το 'Welcome to Derry' για το Halloween του 2024, αλλά πιθανόν θα καθυστερήσει στο 2025", δήλωσε. "Η παραγωγή προχωράει καλά, αλλά θέλουμε να δώσουμε στους δημιουργούς τον χρόνο που χρειάζονται για να δημιουργήσουν την καλύτερη δυνατή σειρά".

Welcome to Derry - 'IT' Prequel Series in Development at HBO MaxΗ σειρά θα είναι ένα prequel στις δύο ταινίες "IT" του Stephen King, οι οποίες κυκλοφόρησαν το 2017 και το 2019. Θα εξερευνήσει την προέλευση του Pennywise του κλόουν και τα πρώτα χρόνια του τρόμου που προκάλεσε στην πόλη του Derry.

It' Prequel 'Welcome to Derry' Begins Casting – The Hollywood ReporterΗ σειρά θα δημιουργηθεί από τον Andy Muschietti, τη Barbara Muschietti και τον Jason Fuchs. Ο Muschietti θα σκηνοθετήσει επίσης αρκετά επεισόδια. Το καστ περιλαμβάνει τους Taylour Paige, Jovan Adepo, Chris Chalk, James Remar, Madeleine Stowe και Stephen Rider.

Jason Fuchs & Brad Caleb Kane Will Co-Showrun 'Welcome To Derry' HBO Max  Series - Knight Edge MediaΗ αναβολή της πρεμιέρας της σειράς δεν αποτελεί έκπληξη. Το HBO έχει ανακοινώσει πρόσφατα αρκετές νέες σειρές, οι οποίες θα απαιτήσουν χρόνο για να ολοκληρωθούν. Η αναβολή θα δώσει στους δημιουργούς του "Welcome to Derry" τον χρόνο που χρειάζονται για να δημιουργήσουν μια ποιοτική σειρά που θα ικανοποιήσει τους θαυμαστές των ταινιών "IT".

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.