43χρονη ασκούμενη δικηγόρος αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους

43χρονη ασκούμενη δικηγόρος αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους

Μια 43χρονη δικηγόρος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες μετά από μήνυση που υπέβαλε ο 69χρονος πρώην εργοδότης και σύντροφός της, κατηγορώντας την για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, επειδή παρουσίασε σε τηλεοπτική εκπομπή προσωπικές τους συνομιλίες, χωρίς όμως να τον ταυτοποιήσει. Τελικά αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, συμπεριλαμβανομένης της καταβολής εγγύησης ύψους 5.000 ευρώ και της απαγόρευσης επικοινωνίας με τον 69χρονο ποινικολόγο, τον οποίο έχει καταγγείλει για ξυλοδαρμό.

Πριν την απολογία της, η 43χρονη θα υποβάλει πολυσέλιδο υπόμνημα στην ανακρίτρια. Σε αυτό, αναφέρει ότι είχε μία έντονη ερωτική σχέση με τον ποινικολόγο και τονίζει πως δεν ήταν ποτέ επιθυμία της να δημοσιοποιηθεί η καταγγελία της.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο απολογητικό της υπόμνημα η 43χρονη αναφέρει : «Πριν από λίγες μέρες και (πιθανολογώ) με αφορμή άλλη υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, έτερου ζεύγους δικηγόρων, και η δική μου υπόθεση απασχόλησε την δημοσιότητα, χωρίς εγώ να το επιδιώξω. Μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης, πλήθος προσώπων, οικείων του μηνητή και φυσικά ο ίδιος, εκκίνησαν μια διαδικασία προκειμένου να παρουσιαστώ ως αναξιόπιστη, ψυχικά ασθενής, ότι καταθέτω αναλήθειες και γενικώς ότι δεν μπορεί η δική μου καταγγελία να έχει την ίδια βαρύτητα με την έτερη υπόθεση που απασχόλησε τα ΜΜΕ. Έτσι εκδόθηκαν δελτία τύπου που βρίθουν ψεμάτων, παρουσιάστηκαν σε εκπομπες μηνύματα που έχω ανταλλάξει με άλλο πρόσωπο – δηλαδή έπραξαν αυτό που με καταγγέλουν αυτή τη στιγμή ότι έχω διαπράξει – και με πληροφορίες “δημοσιογραφικές” επιχειρήθηκε να κατασκευασθεί μια εικόνα, με μοναδικό σκοπό, την αποδόμιση της προσωπικότητας μου, ώστε στο επερχόμενο δικαστήριο, όπου ο μηνυτής μου θα είναι κατηγορούμενος και εγώ υποστηρίζουσα την κατηγορία της ενδοοικογενεικής βίας, να φανώ αναξιόπιστη» τονίζει η 43χρονη δικηγόρος.

Παράλληλα, τονίζει πως στην τηλεοπτική εκπομπή που εμφανίστηκε δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του ποινικολόγου. «Σε κανένα απολύτως σημείο της επίμαχης τηλεοπτικής εκπομπής δεν παρουσιάστηκε, ούτε φωτογραφήθηκε, ούτε θα μπορούσε να συνδεθεί το πρόσωπο του εγκαλούντος με όλα όσα παρουσιάσθηκαν. Κανείς απολύτως από το κοινό ή οποιοσδήποτε τρίτος δεν θα μπορούσε να συνδέσει το “εβδομηντάχρονος ποινικολόγος” με τον μηνυτή μου. Υπάρχουν τουλάχιστον χίλιοι εβδομηντάχρονοι ποινικολόγοι στην Αθήνα, δηλαδή σχεδόν αόριστος αριθμός προσώπων, που με κανένα τρόπο δεν θα μπορούσε ο τηλεθεατής να συνδέσει το πρόσωπο του μηνυτή με τον αναφερόμενο στην εκπομπή» τονίζει συγκεκριμένα η 43χρονη.

Επίσης τόνισε πως «δεν είχα κανένα δόλο «όχι μονον να παρουσιάσω προσωπικά δεδομενα, που εν τέλει δεν παρουσίασα, αλλά και κανένα δόλο εκδίκησης δεν είχα, αφού αυτό έγινε μετά την συστηματική συκοφάντηση μου. Άλλωστε, αν είχα δόλο να εκδικηθώ τον μηνυτή, γιατί να το κάνω την 28.06 και όχι 2 μηνές νωρίτερα, όποτε και εγκλημάτισε εις βάρος μου; Ο ίδιος ο μηνυτης, σε άλλα σημεία αναγνωρίζει τα μηνύματα που μου απέστειλε και σε άλλα όχι. Γιατί λοιπόν κατηγορούμαι, για γεγονότα που ακόμα ούτε ο ίδιος δεν είναι σίγουρος;»

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.