Metal Gear Solid | Μετά από χρόνια σιωπής, νέα έρχονται στο φως για την ταινία

Metal Gear Solid | Μετά από χρόνια σιωπής, νέα έρχονται στο φως  για την ταινία

Πολλά χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που ακούσαμε κάτι σοβαρό για την ταινία Metal Gear Solid. Από το 2014, όταν ανακοινώθηκε, βρίσκεται σε μια κατάσταση αβεβαιότητας, με τον σκηνοθέτη Jordan Vogt-Roberts του Kong: Skull Island στο τιμόνι.

Το 2020 μάθαμε ότι ο Oscar Isaac, γνωστός από τις ταινίες "Dune", Ex Machina και τη σειρά "Moon Knight", θα υποδυθεί τον Solid Snake σε live-action για πρώτη φορά. Από τότε, η μόνη δήλωση που είχαμε από τον Isaac ήταν τον Μάρτιο του 2022 στο Comicbook.com, όπου αισιοδοξούσε για την πρόοδο του έργου, αν και χωρίς να αποκαλύψει τι περιμένει στο σενάριο ή την κατεύθυνση της ιστορίας.

Πρόσφατα, ο παραγωγός της ταινίας, Avi Arad, μίλησε στο Substack και τον Brian Crecente, δηλώνοντας τα εξής:  "Δουλεύουμε λιγάκι παραπάνω στο σενάριο αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό ακόμα. Νομίζω ότι όλοι θα ενθουσιαστούν και θα εκπλαγούν. Νομίζω ότι το να πετύχουμε το Metal Gear σωστά θα είναι προφανώς καταπληκτικό, γιατί πιστεύω ότι είναι πολύ πιο στοχαστικό από κάποιες άλλες διασκευές. Προσωπικά, θέλω να είναι καταπληκτική".

Ο Vogt-Roberts προηγουμένως είχε εκφράσει την επιθυμία του να αναδείξει την πιο παράξενη και stealth πλευρά της σειράς παιχνιδιών του Hideo Kojima.

vbn.png

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.