Αποκαλύφθηκε ο νέος Hellboy | Μια φρέσκια εκδοχή διαφορετική από τις προηγούμενες

Αποκαλύφθηκε ο νέος Hellboy | Μια φρέσκια εκδοχή διαφορετική από τις προηγούμενες

Ένας νέος Hellboy αναδύεται, καθώς πήραμε μια πρώτη ματιά από τη νέα κινηματογραφική εκδοχή του χαρακτήρα που ετοιμάζουν οι εταιρίες παραγωγής Ketchup Entertainment και Millenium Media, αυτή τη φορά με εμφανώς χαμηλότερο προϋπολογισμό.

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας "Hellboy: The Crooked Man" είναι πλέον διαθέσιμο και αποκαλύπτει τη νέα εκδοχή του Hellboy με τον Jack Kesy, η οποία φαίνεται οπτικά πολύ διαφορετική από τις προηγούμενες ερμηνείες των Ron Perlman (με σκηνοθέτη τον Guillermo Del Toro) και David Harbour. Ο Kesy, γνωστός από τους ρόλους του στις ταινίες "12 Strong" και "Deadpool 2" (ως Black Tom Cassidy) καθώς και στις σειρές "The Strain", "Ray Donovan" και "Claws", αναλαμβάνει τον κεντρικό ρόλο.

Το σενάριο της ταινίας "Hellboy: The Crooked Man" έχει γράψει ο δημιουργός του χαρακτήρα, Mike Mignola, μαζί με τον Christopher Golden, βασισμένο σε ένα από τα πιο αγαπημένα τεύχη των κόμικ. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Brian Taylor (γνωστός από τα "Crank" και "Ghost Rider: Spirit of Vengeance"), που περιγράφει την ταινία ως ένα "R-rated folk horror".

Η ιστορία διαδραματίζεται τη δεκαετία του 1950, με τον Hellboy να συνεργάζεται με μια νέα πράκτορα του BRPD (Adeline Rudolph, γνωστή από το "Resident Evil") για να προστατεύσουν τα Απαλάχια Όρη και τους κατοίκους τους από τον "Crooked Man", που συλλέγει ψυχές για τον διάβολο. Στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Jefferson White (Yellowstone), Adeline Rudolph ως Tom Ferrel, Leah McNamara ως Effie Kolb, Joseph Marcell ως Reverend Watts, Hannah Margetson ως Cora Fisher, και Martin Bassindale ως Crooked Man.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη Βουλγαρία από τον Μάρτιο μέχρι τον Μάιο του 2023. Η πρεμιέρα της ταινίας "Hellboy: The Crooked Man" έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο του 2024 στις κινηματογραφικές αίθουσες.

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.