Νέο τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Αναποδογύρισε αυτοκίνητο, δύο γυναίκες τραυματίες

Νέο τροχαίο στον ΒΟΑΚ: Αναποδογύρισε αυτοκίνητο, δύο γυναίκες τραυματίες

Σε ένα ακόμα περιστατικό στο Βορειοαυτοκινητόδρομο Κρήτης (ΒΟΑΚ), σημειώθηκε ένα νέο τροχαίο ατύχημα που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία. Το συμβάν έγινε σε κοντινή απόσταση από το αεροδρόμιο Ηρακλείου, προκαλώντας ανησυχία και αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο αναποδογύρισε κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες. Στο όχημα επέβαιναν δύο γυναίκες, οι οποίες τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο.

Η κατάστασή τους δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής, αλλά η άμεση παρέμβαση των διασωστών καθορίστηκε κρίσιμη για τη σταθεροποίηση της υγείας τους. Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. Ο ΒΟΑΚ έχει καταστεί επικίνδυνος τα τελευταία χρόνια λόγω της αυξημένης κίνησης και των κακών συνθηκών του οδικού δικτύου, κάτι που έχει οδηγήσει σε μια σειρά από παρόμοια περιστατικά.

 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image