Αυτοψία για παραβάσεις στη Σιδηροδρομική Μονή Γραμμή

Αυτοψία για παραβάσεις στη Σιδηροδρομική Μονή Γραμμή

Τα τελευταία χρόνια, τα ανησυχητικά συμβάντα στον ελληνικό σιδηρόδρομο πληθαίνουν, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους πολίτες και την πολιτεία. Σύμφωνα με νέα έγγραφα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, καταδεικνύονται σοβαρές παραβάσεις της νομοθεσίας και των κανονισμών ασφαλείας στη σιδηροδρομική μονή γραμμή όπου παραλίγο να σημειωθεί σύγκρουση. Οι παραβάσεις που καταγράφηκαν κατά την αυτοψία περιλαμβάνουν από ελλείψεις στη συντήρηση των γραμμών μέχρι κακοδιαχείριση των ανθρώπινων πόρων.

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών δήλωσε ότι θα ληφθούν άμεσα δράσεις για την αποκατάσταση της ασφάλειας στο δίκτυο, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να αποδοθούν ευθύνες σε εμπλεκόμενους φορείς και άτομα. Οι καταγγελίες των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο, όπως η έλλειψη επαρκούς εκπαίδευσης και η υποβάθμιση της ποιότητας των υλικών, ενισχύουν την ανησυχία. Οι αναφορές αυτές συμπληρώνονται από αποδείξεις για τους σοβαρούς κινδύνους που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι επιβάτες. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image