Ο βροχερός καιρός συνεχίζεται στη χώρα - Μπόρες στην Αττική το μεσημέρι

Ο βροχερός καιρός συνεχίζεται στη χώρα - Μπόρες στην Αττική το μεσημέρι

Εξακολουθεί ο καιρός να κινείται σε φθινοπωρινούς ρυθμούς και σήμερα (19.09.2024). Στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας αναμένονται τοπικές βροχές αλλά και ισχυρές καταιγίδες. Η Αττική δεν θα παραμείνει ανεπηρέαστη από αυτό το βροχερό σκηνικό καθώς από το μεσημέρι προβλέπονται διάσπαρτες μπόρες. Συγκεκριμένα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) προειδοποιεί για ισχυρές βροχοπτώσεις στα βόρεια προάστια της Αθήνας, ενώ αναμένεται να πλήξουν και άλλες περιοχές της περιφέρειας Αττικής. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα βόρεια, όπως στη Θεσσαλονίκη, οι βροχές θα είναι εξίσου έντονες και αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι το βράδυ. Ενδεικτική είναι η ανακοίνωση της ΕΜΥ που αναφέρει πως τα φαινόμενα μπορεί να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους. Στα δυτικά τμήματα, όπως στην Ήπειρο και τη Δυτική Μακεδονία, η εικόνα του καιρού θα είναι παρόμοια, με αυξημένη νεφοκάλυψη και πιθανές καταιγίδες κατά τις απογευματινές ώρες. Στην Κέρκυρα, οι βροχές θα είναι πιο ήπιες, αλλά δεν αποκλείονται τοπικές καταιγίδες. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image