Αρχιτέκτονες από το Λονδίνο σχεδιάζουν το νέο προπονητικό του ΠΑΟΚ

Αρχιτέκτονες από το Λονδίνο σχεδιάζουν το νέο προπονητικό του ΠΑΟΚ

Οι εκπρόσωποι της KSS, της ομάδας αρχιτεκτόνων από το Λονδίνο, που θα αναλάβουν τον σχεδιασμό του νέου προπονητικού κέντρου στη Θέρμη, βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Η επίσκεψή τους είναι κομβική για την εξέλιξη του έργου, καθώς είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον χώρο όπου θα κατασκευαστεί το κέντρο και να συναντηθούν με τους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ για συνεχόμενα ραντεβού. Η KSS, γνωστή για την εξειδίκευσή της σε αθλητικούς χώρους, είναι έτοιμη να φέρει τις βέλτιστες πρακτικές και τις πιο σύγχρονες τάσεις στην κατασκευή και το σχεδιασμό αθλητικών εγκαταστάσεων. Η εταιρεία αυτή δεν είναι άγνωστη στον τομέα των μεγάλων αθλητικών έργων, καθώς έχει στο ενεργητικό της πληθώρα παρόμοιων έργων διεθνούς φήμης.

Η αναβάθμιση των εγκαταστάσεων θεωρείται ένα σημαντικό βήμα για τον σύλλογο, προσφέροντας καλύτερες συνθήκες προπόνησης και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη των αθλητών. Το νέο προπονητικό κέντρο στη Θέρμη αναμένεται να αποτελέσει ένα σημαντικό σημείο αναφοράς τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Οι επαφές που πραγματοποιήθηκαν κατά την επίσκεψη περιλάμβαναν παρουσιάσεις και αναλύσεις του χώρου, με τους αρχιτέκτονες να καταγράφουν τις ανάγκες και τις προτάσεις από την πλευρά του συλλόγου. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image