Αίσιο τέλος για τους 12 που χάθηκαν στην Πάρνηθα

Αίσιο τέλος για τους 12 που χάθηκαν στην Πάρνηθα
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια των 12 ατόμων που έχασαν τον προσανατολισμό τους στην Πάρνηθα. Σημαντική ήταν η παρέμβαση της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Αττικής που έδρασε άμεσα και αποτελεσματικά. Η ομάδα των ατόμων περιλαμβάνει και μια νεαρή που αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας κατά τη διάρκεια της περιπέτειας. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, βρέθηκαν σώοι και αβλαβείς. «Ήταν μια συντονισμένη προσπάθεια και το αποτέλεσμα δικαίωσε τις προσπάθειές μας», δήλωσε μία από τις διασώστριες.
 
Τα άτομα είχαν χαθεί εντός του εθνικού δρυμού όταν έκαναν πεζοπορία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι χάρη στην άμεση κινητοποίηση των διασωστών, αποφεύχθηκε οποιοσδήποτε κίνδυνος για τη ζωή τους. Συγκεκριμένα, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής έκανε χρήση προηγμένου εξοπλισμού, ενώ οι ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι βοήθησαν σημαντικά στη διαδικασία εντοπισμού. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image