Το μυστικό του Τζέφρι Ντάμερ αποκαλύπτεται από τον πατέρα του

Το μυστικό του Τζέφρι Ντάμερ αποκαλύπτεται από τον πατέρα του

Ο Τζέφρι Ντάμερ καταδικάστηκε για τον θάνατο 17 ατόμων, ανάμεσά τους ένα 14χρονο αγόρι. Τα φρικτά εγκλήματά του ξεκίνησαν το 1978 έως το 1991 που τον συνέλαβαν. Ο πατέρας του, Λάιονελ Ντάμερ, έχει μια θεωρία για το τι έφταιγε που ο γιος του έγινε κατά συρροή δολοφόνος. Ο Λάιονελ Ντάμερ πιστεύει ότι τα προβλήματα του Τζέφρι Ντάμερ άρχισαν από την παιδική του ηλικία. Πιο συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι η έκθεση του γιου του σε φαρμακευτικά σκευάσματα και η έλλειψη παροχής συναισθηματικής υποστήριξης συνέβαλαν στη διαμόρφωση της παραβατικής του συμπεριφοράς.

Ο Λάιονελ ανέφερε ότι η μητέρα του Τζέφρι, Τζόις Φλιντ, είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα φαρμάκων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κάτι που θεωρεί ότι επηρέασε την ψυχική υγεία του παιδιού τους. Επιπλέον, οι σχέσεις τους ήταν συχνά έντονες και τεταμένες, κάτι που μπορεί να έπαιξε ρόλο στην ανάπτυξη της ψυχικής του διαταραχής. Μετά τη σύλληψή του, ο Τζέφρι Ντάμερ εκφράστηκε ανοιχτά για την έλλειψη συναισθηματικής σύνδεσης με την οικογένειά του, σημειώνοντας ότι αισθανόταν απομονωμένος και αδιάφορος.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image