Τραμπ: Μετά την επίθεση στην Τέιλορ Σουίφτ, σειρά πήρε η Όπρα Γουίνφρεϊ

Τραμπ: Μετά την επίθεση στην Τέιλορ Σουίφτ, σειρά πήρε η Όπρα Γουίνφρεϊ

Η Όπρα Γουίνφρεϊ είναι η τελευταία από μια σειρά διασημοτήτων υψηλού προφίλ που ο Ντόναλντ Τραμπ έχει επιτεθεί τους τελευταίους μήνες. Μετά την Τέιλορ Σουίφτ και τον Τζορτζ Κλούνεϊ, η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε επίσης στο στόχαστρο του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ. Η Όπρα, ένα από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα στην αμερικανική τηλεόραση, έχει δεχθεί σφοδρή κριτική από τον Τραμπ, ο οποίος τη χαρακτήρισε "υπερβολικά πολιτική" και "υποκριτική". Η αντιπαράθεση αυτή έρχεται σε μια περίοδο όπου ο Τραμπ προσπαθεί να ανακτήσει το πολιτικό έδαφος που έχει χάσει, επιδιώκοντας να επανέλθει δυναμικά στις επερχόμενες εκλογές.

Τα κοινωνικά δίκτυα έχουν κατακλυστεί με σχόλια, τόσο υπέρ όσο και κατά της Όπρα, αναδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το πώς οι δημόσιες φιγούρες επηρεάζουν την πολιτική σκηνή στις ΗΠΑ. Η Γουίνφρεϊ, ωστόσο, δεν έχει παραλείψει να ανταπαντήσει, υποστηρίζοντας ότι η επιθετικότητα του Τραμπ είναι αποτέλεσμα πανικού και υπόσχεται να συνεχίσει να μιλά ξεκάθαρα για τα θέματα που την αφορούν. Ο Τραμπ φαίνεται αποφασισμένος να διατηρήσει την επιρροή του στα ΜΜΕ και να χρησιμοποιεί τις επιθέσεις του σε διασημότητες υψηλού προφίλ ως ένα ισχυρό εργαλείο πολιτικής επικοινωνίας. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image