Σύλληψη αυστριακού ακροδεξιού στην Ελβετία από τις αρχές

Σύλληψη αυστριακού ακροδεξιού στην Ελβετία από τις αρχές

Ένας αυστριακός ακροδεξιός συνελήφθη από τις αρχές της Ελβετίας όταν πέρασε τα σύνορα με τη Γερμανία, παρά την απαγόρευση εισόδου στη χώρα. Οι ελβετικές αρχές φαίνεται να είχαν εκδώσει εντολή άρνησης εισόδου στον συγκεκριμένο άνδρα, λόγω της ακροδεξιάς του δράσης, αλλά εκείνος αποφάσισε να αψηφήσει την απαγόρευση. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, προκαλώντας έκπληξη σε πολλά στρώματα της κοινωνίας λόγω της ασυνήθιστης δραστηριότητάς του και της προκλητικής του στάσης.

Τα τελευταία χρόνια, η Ελβετία έχει λάβει μέτρα ενάντια σε άτομα ή ομάδες που εμπλέκονται σε ακροδεξιές δραστηριότητες, προσπαθώντας να διατηρήσει την κοινωνική ειρήνη και την ασφάλεια στη χώρα. Ο αυστριακός, ο οποίος είναι γνωστός για τις εξτρεμιστικές του απόψεις, αποτελεί μία από αυτές τις περιπτώσεις που έχουν προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις Ελβετίας - Αυστρίας. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image