Κατηγορίες για απειλητικά μηνύματα από την πρώην ερωμένη του Γουόκερ

Κατηγορίες για απειλητικά μηνύματα από την πρώην ερωμένη του Γουόκερ

Η Λάουριν Γκούντμαν, η πρώην ερωμένη του γνωστού ποδοσφαιριστή Κάιλ Γουόκερ, προέβη σε σοβαρές κατηγορίες κατά της εν διαστάσει συζύγου του ποδοσφαιριστή, υποστηρίζοντας ότι της έχουν σταλθεί απειλητικά μηνύματα. Οι αποκαλύψεις έρχονται σε μια ήδη τεταμένη περίοδο για το ζευγάρι, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο του διαζυγίου και αντιμετωπίζει διάφορες νομικές διεκδικήσεις. Η Γκούντμαν ισχυρίζεται πως τα μηνύματα αυτά δημιουργούν μια ατμόσφαιρα φόβου και ανασφάλειας, εντείνοντας τις ήδη υπάρχουσες εντάσεις ανάμεσα στη Γκούντμαν και την εν διαστάσει σύζυγο του Γουόκερ, Άνι Κίλνερ.

Σύμφωνα με την Γκούντμαν, η κατάσταση έχει επιδεινωθεί καθώς η σχέση του ποδοσφαιριστή και της συζύγου του επιδεικνύει ρηγματώσεις, με προσωπικά και οικογενειακά ζητήματα να βρίσκονται στο προσκήνιο. Η δημοσιοποίηση των κατηγοριών αυτών έχει τραβήξει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης και του κοινού, επιφέροντας περαιτέρω εξελίξεις στην υπόθεση που αφορά προσωπικά και οικογενειακά δικαιώματα

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image