Βόλος: Σύλληψη του serial killer αδέσποτων για ναρκωτικά και οπλοκατοχή

Βόλος: Σύλληψη του serial killer αδέσποτων για ναρκωτικά και οπλοκατοχή

Ο αποκαλούμενος serial killer των αδέσποτων ζώων βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, καθώς καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης για κατοχή ναρκωτικών και οπλοκατοχή. Η πολυσυζητημένη υπόθεση έχει συγκλονίσει την κοινωνία του Βόλου, καθώς οι εγκληματικές δραστηριότητες του ατόμου έχουν σοκάρει τους κατοίκους και τους φιλόζωους. Καθώς τα στοιχεία για την εμπλοκή του σε θανάτωση αδέσποτων ζώων εξακολουθούν να εξετάζονται, ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει ήδη βαριές κατηγορίες για την κατοχή παράνομων ουσιών και ενός μαχαιριού.

Η σύλληψή του ήταν το αποτέλεσμα μιας επιτυχούς επιχείρησης των αρχών, οι οποίες κατάφεραν να τον εντοπίσουν μετά από λεπτομερή έρευνα. Παρόλο που η απόφαση για τις κατηγορίες σχετικές με τα ζώα βρίσκεται ακόμη σε αναμονή, η τοπική κοινωνία εκφράζει ανακούφιση για την τρέχουσα εξέλιξη. Οι υπεύθυνοι της έρευνας χαρακτήρισαν την υπόθεση δύσκολη και περίπλοκη, δεδομένης της φύσης των εγκλημάτων. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image