Σχεδιασμός συνάντησης της Κάμαλα Χάρις με τον Ζελένσκι

Σχεδιασμός συνάντησης της Κάμαλα Χάρις με τον Ζελένσκι
Παράλληλα με την προεκλογική της εκστρατεία, η Κάμαλα Χάρις δεν σταματά τις επαφές της με ηγέτες από όλο τον κόσμο. Η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών έχει στο πρόγραμμά της μια σημαντική συνάντηση με τον Βολοντίμρ Ζελένσκι, τον Πρόεδρο της Ουκρανίας. Όπως αναφέρουν πηγές του επιτελείου της, η κίνηση αυτή δείχνει την δέσμευση της να διατηρήσει ισχυρούς δεσμούς με τους διεθνείς ηγέτες και να ενισχύσει την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ. Η συνάντηση αυτή δεν είναι μόνο απόδειξη της διάθεσης της Χάρις να εμπλακεί ενεργά στην διεθνή σκηνή, αλλά και μια ευκαιρία να συζητήσουν κρίσιμα ζητήματα ασφαλείας και συνεργασίας.
 
Ο Ζελένσκι, που διαχειρίζεται την χώρα του σε μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονική περίοδο, αντιμετωπίζει προκλήσεις που απαιτούν διεθνή υποστήριξη και στρατηγικές συνεργασίες. Η συνάντηση της Κάμαλα Χάρις με τον Βολοντίμρ Ζελένσκι αναμένεται να εστιάσει σε θέματα όπως η ενίσχυση της άμυνας, η οικονομική βοήθεια και η ανθρωπιστική στήριξη. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image