Σοβαρό τροχαίο στις ΗΠΑ: Βανάκι με ανήλικους παραβίασε το φανάρι

Σοβαρό τροχαίο στις ΗΠΑ: Βανάκι με ανήλικους παραβίασε το φανάρι

Σοκαριστικό τροχαίο συνέβη στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, όπου ένα βανάκι που μετέφερε τέσσερις ανήλικους παραβίασε το κόκκινο φανάρι, οδηγώντας σε σφοδρή σύγκρουση με άλλο όχημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο άφησε έναν 40χρονο άνδρα σοβαρά τραυματισμένο, ενώ οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τους εφήβους που εμπλέκονταν στο περιστατικό. Η σύγκρουση ήταν τόσο βίαιη που προκάλεσε σημαντικές ζημιές και στα δύο οχήματα, με το βανάκι να ανατρέπεται μετά την πρόσκρουση.

Οι αρχές προειδοποιούν για την αυξανόμενη παρουσία νεαρών οδηγών στους δρόμους χωρίς την απαιτούμενη πείρα και υπευθυνότητα. Το περιστατικό έχει κλονίσει την τοπική κοινότητα της Φιλαδέλφειας, που ζητά αυστηρότερα μέτρα για την πρόληψη παρόμοιων περιστατικών στο μέλλον. Οι τέσσερις έφηβοι που βρίσκονταν στο βανάκι αναζητούνται από την αστυνομία για να δώσουν καταθέσεις σχετικά με το τι οδήγησε στο ατύχημα. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image