Η καμπάνια του Τραμπ απομακρύνει γυναίκες ψηφοφόρους στις ΗΠΑ

Η καμπάνια του Τραμπ απομακρύνει γυναίκες ψηφοφόρους στις ΗΠΑ

Καθώς η προεκλογική καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ "προθερμαίνεται" για τις εκλογές του Νοεμβρίου, γίνεται όλο και πιο εμφανές ότι η ανδροκρατούμενη κουλτούρα που προωθεί, απομακρύνει πολλές γυναίκες ψηφοφόρους. Αν και ο Τραμπ διατηρεί δυναμική υποστήριξη από συγκεκριμένα τμήματα της αμερικανικής κοινωνίας, η έλλειψη ευαισθησίας απέναντι σε ζητήματα που αφορούν τις γυναίκες έχει προκαλέσει αντιδράσεις. Η προεκλογική περίοδος είναι κρίσιμη και η ομάδα του Τραμπ φαίνεται να επικεντρώνεται σε θέματα όπως η μετανάστευση και η οικονομία, παραμελώντας κοινωνικά ζητήματα που είναι καθοριστικά για τη γυναικεία εκλογική βάση.

Σύμφωνα με αναλυτές, αυτή η προσέγγιση έχει οδηγήσει σε ένα αυξανόμενο χάσμα μεταξύ του Τραμπ και των γυναικών ψηφοφόρων. Εν τω μεταξύ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η εικόνα του Τραμπ επηρεάζεται από σχόλια και δηλώσεις που συχνά θεωρούνται προσβλητικές για τις γυναίκες. Παρά τις προσπάθειες του Τραμπ να παρουσιάσει μια πιο ευνοϊκή εικόνα για τη γυναικεία κοινότητα, οι αντιδράσεις παραμένουν έντονες, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει τη γενική εκλογική διαδικασία. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image