Ο στρατός του Ισραήλ εξουδετέρωσε χρηματοδότη της Χεζμπολάχ στη Συρία

Ο στρατός του Ισραήλ εξουδετέρωσε χρηματοδότη της Χεζμπολάχ στη Συρία

Ο ισραηλινός στρατός (IDF) πραγματοποίησε μια επιτυχημένη επιχείρηση στη Συρία, εξουδετερώνοντας έναν σημαντικό χρηματοδότη της Χεζμπολάχ. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου των IDF, αντιναύαρχου Ντανιέλ Χαγκάρι, η επιχείρηση στόχευε έναν αξιωματούχο που ήταν αρμόδιος για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατικής οργάνωσης. Ο Χαγκάρι εξήγησε ότι ο στόχος αποτελούσε βασικό κομμάτι του δικτύου υποστήριξης της Χεζμπολάχ, παρέχοντάς της τα απαραίτητα κεφάλαια για τη λειτουργία της.

Η επιχείρηση του ισραηλινού στρατού ήταν κατάλληλα προγραμματισμένη και εκτελέστηκε με ακρίβεια, ενισχύοντας την ασφάλεια της περιοχής και μειώνοντας την επιρροή της οργάνωσης. Πηγές εντός της Συρίας αναφέρουν ότι η δράση των IDF πραγματοποιήθηκε ταχύτατα και με σαφήνεια στις εντολές, ενώ δεν υπήρξαν αναφορές για απώλειες μεταξύ των πολιτών.

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image