Κακοποίηση και απειλές με εκδικητικό υλικό στο Ηράκλειο

Κακοποίηση και απειλές με εκδικητικό υλικό στο Ηράκλειο

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία του Ηρακλείου η σύλληψη ενός άνδρα που κατηγορείται για κακοποίηση και απειλές με εκδικητικό υλικό. Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν η γυναίκα αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή της και να καταγγείλει τη βία που υπέστη από τον πρώην σύντροφό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο δράστης χτυπούσε συστηματικά τη γυναίκα, ενώ τη απειλούσε πως θα δημοσιοποιήσει προσωπικό τους υλικό στο διαδίκτυο, πιο γνωστό ως revenge porn. Το θύμα, μετά από πολλές προσπάθειες να ξεφύγει από την κακοποιητική σχέση, συγκέντρωσε το θάρρος να απευθυνθεί στην αστυνομία.

Η αστυνομία του Ηρακλείου προχώρησε άμεσα στη σύλληψη του κατηγορουμένου, ο οποίος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες για σωματική και ψυχολογική βία, αλλά και για την κατοχή και απειλή χρήσης του εκδικητικού υλικού. Οι Αρχές προχωρούν τώρα σε λεπτομερή έρευνα για να καθοριστεί το πλήθος του υλικού που είχε στην εξουσία του ο κατηγορούμενος. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image