Θανατηφόρα σύγκρουση επιβατικών τρένων στην Ουαλία με τραυματίες

Θανατηφόρα σύγκρουση επιβατικών τρένων στην Ουαλία με τραυματίες

Ένα θλιβερό περιστατικό έλαβε χώρα στην Ουαλία, όταν δύο επιβατικά τρένα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να υπάρξει ένας νεκρός και τουλάχιστον 15 τραυματίες. Το ατύχημα συνέβη στη νοτιοανατολική Ουαλία, κοντά στο Newport, και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα τρένα κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα τη στιγμή της σύγκρουσης. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσουν τα αίτια του περιστατικού, ενώ η αστυνομία και οι υπηρεσίες πρώτης βοήθειας έφτασαν αμέσως στο σημείο για να παρέχουν βοήθεια στους επιβάτες και να μεταφέρουν τους τραυματίες στα κοντινά νοσοκομεία. Σύμφωνα με τις τοπικές αναφορές, οι τραυματίες υποβλήθηκαν άμεσα σε ιατρική φροντίδα, ενώ η κατάσταση ορισμένων από αυτούς κρίνεται σοβαρή.

Η συγκεκριμένη διαδρομή των τρένων παραμένει προσωρινά κλειστή, ενώ οι επιβάτες καλούνται να αναζητούν εναλλακτικές διαδρομές για να προσεγγίσουν τους προορισμούς τους. Το ατύχημα αυτό αναζωπύρωσε τις συζητήσεις γύρω από την ασφάλεια των σιδηροδρομικών μεταφορών, έναν τομέα που βρίσκεται συχνά στο επίκεντρο των ανησυχιών λόγω της αυξανόμενης κίνησης και των παλαιών υποδομών. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image