Εκπληκτος ο Εμπαπέ με τη σύνδεση σε υπόθεση βιασμού

Εκπληκτος ο Εμπαπέ με τη σύνδεση σε υπόθεση βιασμού

Η δικηγόρος του γνωστού ποδοσφαιριστή Κιλιάν Εμπαπέ, Μαρί Αλί Κανού Μπερνάρ, εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του πελάτη της σχετικά με τη σύνδεση του ονόματός του σε μια σοβαρή υπόθεση βιασμού στην Στοκχόλμη. Η είδηση αυτή έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στον Γάλλο σταρ, ο οποίος σύμφωνα με τη δήλωση της δικηγόρου του, είναι αποφασισμένος να συνεργαστεί πλήρως με την σουηδική δικαιοσύνη. Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τον Εμπαπέ να αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξη.

Η Μαρί Αλί Κανού Μπερνάρ τόνισε ότι ο πελάτης της είναι πρόθυμος να παρουσιαστεί ενώπιον των σουηδικών αρχών αν αυτό κριθεί απαραίτητο, υπογραμμίζοντας ότι δεν έχει τίποτα να κρύψει. Η ίδια δήλωσε ότι ο Εμπαπέ είναι έκπληκτος από την όλη κατάσταση και προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του, παρά την πίεση που του ασκείται. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image