Φωτιά σε διαμέρισμα στην Κηφισιά: Επιτυχής απεγκλωβισμός ηλικιωμένου

Φωτιά σε διαμέρισμα στην Κηφισιά: Επιτυχής απεγκλωβισμός ηλικιωμένου

Νωρίς το πρωί, μια φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα στον τρίτο όροφο στην Κηφισιά, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κινητοποιήθηκε άμεσα, καταφέρνοντας να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο μέσα σε λίγα λεπτά. Ένας ηλικιωμένος άνδρας, που βρισκόταν στο διαμέρισμα, υπέστη ελαφρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. Οι πυροσβέστες, με συντονισμένες προσπάθειες, κατάφεραν τον απεγκλωβισμό του, αποτρέποντας περαιτέρω επιπλοκές στην υγεία του.

Μάρτυρες της σκηνής υποστήριξαν ότι η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα του διαμερίσματος, αν και η επίσημη διερεύνηση για τα ακριβή αίτια βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Για την καταστολή της φωτιάς συμμετείχαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής και δέκα πυροσβέστες, γεγονός που υπογραμμίζει την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα της επέμβασης. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image