Κωνσταντινούπολη: Έγκυος στον 7ο μήνα γέννησε σε λεωφορείο

Κωνσταντινούπολη: Έγκυος στον 7ο μήνα γέννησε σε λεωφορείο

Συγκλονιστικά ήταν τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν σε ένα λεωφορείο στην Κωνσταντινούπολη όταν μία έγκυος γυναίκα, ενώ ήταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, γέννησε ξαφνικά μέσα στο όχημα. Η 35 εβδομάδων εγκυμονούσα είχε στο πλευρό της τον σύζυγό της, όταν έφτασε η στιγμή να φέρει στον κόσμο το παιδί τους. Η έκτακτη αυτή κατάσταση κινητοποίησε τους επιβάτες του λεωφορείου, οι οποίοι προσέφεραν βοήθεια και υποστήριξη στο ζευγάρι. Η γέννηση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ τόσο η μητέρα όσο και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους.

TURKEY BUS BIRTH TWITTER 15102024

Οι επιβάτες συνέβαλαν με απόλυτη ψυχραιμία, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τις αρχές για ιατρική βοήθεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το περιστατικό έλαβε χώρα σε μια από τις πιο πολυσύχναστες λεωφορειακές γραμμές της πόλης, προκαλώντας αναστάτωση αλλά και θαυμασμό για τη γενναιότητα της μητέρας και την ταχύτατη ανταπόκριση των παρευρισκομένων. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image