Τούμπα | 42χρονος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του 82χρονου πατέρα του

Τούμπα | 42χρονος κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό του 82χρονου πατέρα του

Στον ανακριτή οδηγήθηκε ένας 42χρονος άνδρας, κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό του 82χρονου πατέρα του στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη. Εναντίον του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βαριά σωματική βλάβη, κατηγορία που αποτελεί κακούργημα.

Η σύλληψή του πραγματοποιήθηκε μετά από αναφορά γιατρού του Νοσοκομείου «Παπανικολάου», όπου μεταφέρθηκε ο ηλικιωμένος τις πρώτες ώρες της Κυριακής. Ο γιατρός ανέφερε στην Αστυνομία ότι ο 82χρονος παραπονέθηκε για έντονο πόνο στα πλευρά και κεφαλαλγία, και αποκάλυψε ότι δέχθηκε επίθεση από τον γιο του, ο οποίος φέρεται να χτύπησε και τη σύζυγό του.

Παρόλο που το ηλικιωμένο ζευγάρι δεν ήθελε να ειδοποιηθεί η Αστυνομία και η γυναίκα αρνήθηκε ιατρική εξέταση, τελικά εξετάστηκε από αστυνομικούς. Η ηλικιωμένη υποστήριξε ότι ο σύζυγός της γλίστρησε και έπεσε στην μπανιέρα ενώ ήταν μόνος στο σπίτι, και κάλεσαν το ΕΚΑΒ όταν ο 82χρονος ένιωσε ζάλη.

Ο 42χρονος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι υπήρξε μόνο μια λογομαχία με τον πατέρα του, μετά την οποία αποσύρθηκε στο υπνοδωμάτιό του.

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.