Τροχαίο στην πλατεία Βικτωρίας | Συγκλονίζει η αντίδραση της γυναίκας μετά το σοκαριστικό συμβάν - Βίντεο

Ανατριχιαστικά βίντεο κυκλοφόρησαν πρόσφατα, αποκαλύπτοντας ένα τροχαίο συμβάν στην Πλατεία Βικτωρίας το πρωί της Δευτέρας. Στις εικόνες φαίνονται ένα μικρό παιδί και μια γυναίκα, η οποία ήταν η οδηγός του οχήματος.

Στις σοκαριστικές εικόνες που καταγράφηκαν, φαίνεται  πλήθος ανθρώπων να συγκεντρώνεται γύρω από το όχημα μετά τη σύγκρουση. Ακούγεται ξαφνικά η φωνή της γυναίκας να ουρλιάζει, ενώ έχει βγει από το αυτοκίνητό της και βρίσκεται σοκαρισμένη στο οδόστρωμα, χωρίς να είναι σαφές τι ακριβώς συνέβη.

Στη συνέχεια, η γυναίκα αγκαλιάζει το παιδί που τραυματίστηκε και το παραδίδει στον άντρα που φαίνεται να είναι ο πατέρας του. Αυτός το μεταφέρει στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου της γυναίκας, η οποία είναι απομακρυσμένη και συγκλονισμένη.

Στη συνέχεια, ο άντρας μπαίνει πίσω στο αυτοκίνητο και σύμφωνα με πληροφορίες από το βίντεο, οδηγεί με τη μητέρα του το παιδί στο νοσοκομείο. Οι περαστικοί που είχαν συγκεντρωθεί γύρω, κάνουν χώρο για το όχημα, το οποίο απομακρύνεται ταχύτατα κορνάροντας.

Η γυναίκα, υποβοηθούμενη από περαστικούς, μετακινείται σε κοντινότερο σημείο και της προσφέρεται ένας καροτσέλας. Φαίνεται να μην μπορεί καν να καθίσει, έχοντας υποστεί σοκ από τα γεγονότα. Ακούγονται φωνές να της ζητούν να ηρεμήσει και να της προσφέρουν νερό, ενώ εκείνη συνεχίζει να ουρλιάζει απελπισμένα.

Δείτε το βίντεο

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.