Άγρια επίθεση σε εθελοντές στην Πάρνηθα - Ανθρωποκυνηγητό για τους 7 δράστες

Άγρια επίθεση σε εθελοντές στην Πάρνηθα - Ανθρωποκυνηγητό για τους 7 δράστες

Σοκ και θλίψη στην ελληνική κοινωνία έχει προκαλέσει η άγρια επίθεση που δέχτηκαν 4 εθελοντές, που καθάριζαν το δάσος της Πάρνηθας, τα ξημερώματα του Σαββάτου (25.05.2024). Αγνωστοι, περίπου 7 άτομα σύμφωνα με τις μαρτυρίες, επιτέθηκαν στους εθελοντές, χωρίς προφανή λόγο, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να τραυματιστεί σοβαρά από μαχαίρι. Η ομάδα των τεσσάρων εθελοντών δραστηριοποιούνταν στην Πάρνηθα, στο πλαίσιο καθαρισμού του δάσους. Το βράδυ, δύο από αυτούς αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή της Κρύας Πηγής.

Περίπου στη 1:30 τα ξημερώματα, δέχτηκαν την άγρια επίθεση από 7 άτομα που έφτασαν στο σημείο με δύο αυτοκίνητα. Σύμφωνα με τα θύματα, οι δράστες τους ρωτούσαν επιθετικά τι ομάδα είναι, αν είναι αναρχικοί και τι κάνουν στην Πάρνηθα. Οι εθελοντές, προσπάθησαν να τους εξηγήσουν ότι απλά καθαρίζουν το δάσος, δείχνοντας τους μάλιστα και τις σακούλες με τα σκουπίδια. Αυτό όμως δεν φάνηκε να επηρεάζει τους δράστες, οι οποίοι αφού απάντησαν "Εμείς είμαστε από το Μενίδι", έφυγαν από το σημείο. Λίγο αργότερα όμως, επέστρεψαν και άρχισαν να χτυπούν άγρια τους δύο εθελοντές.

Ο ένας από τους εθελοντές κατάφερε να ξεφύγει και να ενημερώσει τους υπόλοιπους, οι οποίοι έσπευσαν για βοήθεια. Στο περιστατικό, ένας από τους εθελοντές δέχτηκε 3 μαχαιριές και χτυπήματα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. Αμέσως μετά την επίθεση, οι δράστες διέφυγαν από το σημείο, ενώ λίγο αργότερα έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

 

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.