Η μονάδα 'Καρέλλειο' στηρίζει την Ελλάδα στη μάχη κατά της νόσου Alzheimer - Εκστρατείες και δωρεάν τεστ μνήμης σε ακριτικές περιοχές

Η μονάδα 'Καρέλλειο' στηρίζει την Ελλάδα στη μάχη κατά της νόσου Alzheimer - Εκστρατείες και δωρεάν τεστ μνήμης σε ακριτικές περιοχές

Η Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων «Καρέλλειο» του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών έχει αφιερώσει την τελευταία δεκαετία στην ενίσχυση της κοινότητάς μας μέσω εκστρατειών ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Από το 2015, το ειδικευμένο προσωπικό του «Καρέλλειου» έχει επισκεφτεί πολλές περιοχές, κυρίως στις ακριτικές περιοχές της Αττικής και πέραν αυτής, με σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να ενημερώσει για τη νόσο Alzheimer και την άνοια. Παράλληλα, προσφέρει δωρεάν τεστ μνήμης σε άτομα άνω των 60 ετών με στόχο την έγκαιρη διάγνωση και πρόληψη της νόσου.

Φέτος, η εκστρατεία ξεκίνησε από την Αλεξανδρούπολη σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, όπου πάνω από 70 άτομα ενημερώθηκαν και εξετάστηκαν. Η επόμενη στάση θα είναι στη Φλώρινα, ενώ έως το τέλος του έτους η ομάδα του «Καρέλλειου» θα επισκεφτεί επίσης τη Λαμία, το Διδυμότειχο και άλλες ακριτικές περιοχές της Ελλάδας.

Image

Επικοινωνία

 

Εάν επιθυμείτε να δημοσιοποιήσετε ένα θέμα, παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Back To Top

Κάντε εγγραφή και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον Κόσμο.