Προσωρινή διακοπή στην εφαρμογή "Επίδομα παιδιού Α21" την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου

Προσωρινή διακοπή στην εφαρμογή "Επίδομα παιδιού Α21" την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Επιδόματος Παιδιού – Α21 θα κλείσει προσωρινά την Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου, στις 18.00, όπως ανακοινώθηκε από τις αρμόδιες αρχές. Το προγραμματισμένο αυτό κλείσιμο γίνεται ενόψει της πληρωμής της 4ης δόσης του επιδόματος, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις επόμενες ημέρες. Η διακοπή της πρόσβασης στην εφαρμογή είναι αναγκαία ώστε να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες διαδικασίες για την ομαλή ολοκλήρωση των πληρωμών.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τις υποβολές τους πριν κλείσει η πλατφόρμα, ώστε να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στις πληρωμές τους. Το επίδομα παιδιού Α21 αποτελεί σημαντική βοήθεια για πολλές οικογένειες και η ομαλή καταβολή του συμβάλλει στην οικονομική τους στήριξη. Η επαναλειτουργία της πλατφόρμας αναμένεται μετά την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών και την επιβεβαίωση της πληρωμής της δόσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τυχόν περαιτέρω εξελίξεις μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Οργανισμού Προνοίας, καθώς και από τους επίσημους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image