Έκρηξη σε πολυχώρο στο Κορωπί: Υλικές ζημιές, έρευνα σε εξέλιξη

Έκρηξη σε πολυχώρο στο Κορωπί: Υλικές ζημιές, έρευνα σε εξέλιξη

Μια σοβαρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, στο ύψος της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, προκαλώντας σημαντικές υλικές ζημιές σε ένα πολυχώρο της περιοχής. Η δυναμική της έκρηξης ήταν τέτοια που προκάλεσε καταστροφές στα παρακείμενα κτίρια και προκάλεσε πανικό στους κατοίκους. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματίες ή θύματα. Η περιοχή αποκλείστηκε άμεσα από τις αρχές, ενώ οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν το σημείο για να εντοπίσουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες της επίθεσης. Η υποδιεύθυνση ασφάλειας νοτιοανατολικής Αττικής έχει αναλάβει την προανάκριση, ενώ εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, συμπεριλαμβανομένων της εγκατάστασης εκρηκτικού μηχανισμού από οργανωμένη ομάδα.

Οι κάτοικοι της περιοχής καλούνται να παραμείνουν ψύχραιμοι και να συνεργαστούν με τις αρχές παρέχοντας οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να είναι κρίσιμη για την εξιχνίαση της υπόθεσης. Τα αίτια της έκρηξης παραμένουν ακόμη άγνωστα, με τις αρχές να συλλέγουν δεδομένα από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής και να λαμβάνουν καταθέσεις από μάρτυρες που ήταν παρόντες τη στιγμή του συμβάντος. Οι τοπικές αρχές και η ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζουν τις έρευνες με εντατικούς ρυθμούς, ενώ αναμένονται ανακοινώσεις για οποιαδήποτε εξέλιξη στην υπόθεση. 

Globonews.gr - Ενημέρωση για Ελλάδα και τον κόσμο με έμφαση στα καλλιτεχνικά νέα, αθλητικά γεγονότα, κουτσομπολιά και την ορθοδοξία. Μείνετε συντονισμένοι για έγκυρες ειδήσεις και σκέψεις νύχτας που φωτίζουν την επικαιρότητα.

Image